Możesz zostawić opinię na temat kliniki: GoogleMaps e-mail
Zostaw recenzję
Olga
04.05.2021
Ostry ból - leczenie
★★★★★
Bolała mnie strasznie dolna szczęka, nie wytrzymałam, leki przeciwbólowe nie pomogły, z bólu nie mogłam nawet określić, który ząb boli. Udałem się za opłatą na wizytę do mojej stomatologii, do której chodzę od wielu lat. Zajrzeli tam, wkopali głębiej, wyjęli nadzienie, ponownie włożyli, zrobili zdjęcie i powiedzieli - pij antybiotyki, jak puchnie - jedz, obcinaj gumę, nic więcej nie możemy zrobić, i z tym samym bólem puścić do domu. Kolejnego dnia wspinałem się po ścianach z bólu, antybiotyki i środki przeciwbólowe nie pomogły. W niedzielę (pracuje niewielu dentystów) z powodu ostrego bólu Dudko z synami przyjechał do Centrum. Pracował lekarz dyżurny W.W. Łukaszewicz. Długo szukałem, sprawdzałem na różne sposoby, skąd się wziął ból i co mi dolega, podczas gdy leżałem, płakałem i modliłem się, aby znalazł przyczynę. I znalazł to! Znalazłem mikro pęknięcie nerwu z kilkoma mikroelementami! Odłożył lek i powiedział, że po 5 dniach po prostu idź do dowolnej kliniki, usuń nerw i wypełnij kanał. Oczywiście lekarz jest osobliwy, a nie sama uprzejmość, jak to zwykle bywa w płatnych miejscach, które zmuszają do lizania klientów, ale lekarz jest od Boga! Pół godziny później płakałam już ze szczęścia, że ​​minęły 4 dni piekielnego bólu, dzięki uporczywym poszukiwaniom tajemniczej przyczyny bólu nie do zniesienia. A kto nie lubi lekarzy, którzy wykonują dobrą robotę, ale starają się cię zadowolić - idź tam, gdzie cię liżą, a nie fakt, że będzie wynik. Wielkie podziękowania dla W.W. Łukaszewicza proszę kierownictwo o osobiste przekazanie mu Wdzięczności za przywrócenie bezbolesnego komfortu mojego życia!
Odpowiedź od administracji:
Bardzo dziękuję za tak dobrą recenzję, Olga!
Katarzyna
17.01.2021
Ekstrakcja zębów mądrości
★★★★★
Chciałbym wyrazić głęboką wdzięczność Jarosławowi Michajłowiczowi za jego wysoki profesjonalizm i uważne podejście do pacjentów. Lekarz ze złotymi rękami. Usunięcie zębów było bardzo przerażające, ale cieszę się, że dotarłem do Jarosławia, wszystko zrobił szybko i bezboleśnie. Polecę tego specjalistę moim przyjaciołom i znajomym. 10 z 10.
Odpowiedź od administracji:
Dziękuję bardzo, Ekaterina za dobre opinie i uznanie! Zawsze cieszymy się, że Cię widzimy.
Irina K.
12.01.2021
Informacje zwrotne od stałego klienta
★★★★★
Od trzech lat aplikuję tylko do tej kliniki. W tym czasie: usunąłem tu trzy zęby mądrości, założyłem dwa plomby i raz zrobiłem higienę zawodową i wybielanie, dwukrotnie przeszedłem badanie profilaktyczne. Poziomu usług i wyniku leczenia nie można nawet porównać ze stomatologią konwencjonalną. Myślę, że zrozumie mnie każdy, kto kiedykolwiek leczył zęby w bezpłatnej klinice. Może dla niektórych to bzdura, ale oferowana kawa, możliwość bezproblemowego przejścia i telefon z kliniki z potwierdzeniem umówionego terminu wizyty - wszystko to uważne podejście do pacjenta oznacza dla mnie nie mniej niż ceny.
Odpowiedź od administracji:
Bardzo dziękuję Irino za szczegółową recenzję i uznanie! Zawsze cieszymy się, że Cię widzimy.
Victoria K.
27.12.2020
Wcześniej leczyła się w bezpłatnej klinice
★★★★★
Moje zęby zawsze były trudne. W zasadzie leczyłem je w swojej klinice - bezpłatnie. Ogólnie rzecz biorąc, kilka zębów zostało już usuniętych z nerwami. Oczywiście nikt mi nie powiedział, co dzieje się z zębami bez jedzenia. Uszczelek jest dużo - 9 sztuk, które po kolei kruszą się i wymagają wymiany. Aby nie chodzić tak często do dentysty, zdecydowałem się na normalną stomatologię. Według recenzji wybrałem „Dudko i Synowie” i do tej pory nigdy tego nie żałowałem. Moim terapeutą jest Pavel Anatolyevich Pazhlakov. Znakomity specjalista i cierpliwa osoba. Zdecydowanie radzę się z nami skontaktować!
Odpowiedź od administracji:
Dziękuję bardzo Victorio za twoją opinię. Jest nam bardzo miło)
Ania
12.10.2020
Leczenie paradontozy
★★★★★
To nie pierwsza wizyta w Twojej klinice i za każdym razem mam dobre wrażenie z wizyty. Szczególną wdzięczność wyrażam dr. Pavelowi Anatolyevich Pazhlakovowi, można poczuć jego profesjonalne, indywidualne podejście. Jestem wdzięczna za zachowanie zęba, za staranną pracę i uważną postawę oraz za szczegółowe wyjaśnienie co i jak. Takich specjalistów jest obecnie niewielu. Również dzięki administracji kliniki za uprzejme nastawienie. Serdecznie życzę powodzenia Twojej klinice! Polecę Cię moim znajomym. Pozdrawiam Anno.
Odpowiedź od administracji:
Bardzo dziękujemy Anno za tak dobrą i ciepłą recenzję. Zawsze cieszymy się, że znów Cię widzimy!
Nina Dnestreanscaia
08.10.2020
Instalacja implantów
★★★★★
Bardzo długo szukałam kliniki z dobrymi opiniami i rekomendacjami i nie żałuję, że zostałam w klinice Dudko.Chociaż jestem z Mołdawii, bardzo sympatyczny zespół to bardzo dobrzy lekarze, wszyscy profesjonaliści w swojej pracy. Chcę zostawić dobrą recenzję dla chirurga Chociaż nie znam jego nazwiska - przepraszam... Działa bardzo profesjonalnie i co najważniejsze bez bólu, a co najważniejsze po operacji wytłumaczył mi bardzo szczegółowo i dał dobre rekomendacje. Ostateczną pracę wykonał dla mnie ortopeda Aleksander Pawłowicz, za niego też postawiłem 10+. Ogromne podziękowania dla Anu, która zorganizowała mi pomoc w transferze zi na lotnisko i ogólnie byłam tam przez wszystkie 5 dni, które spędziłem w Twojej klinice. Nie żegnam się z Tobą, do zobaczenia za pół roku
Odpowiedź od administracji:
Bardzo Ci dziękuję, Nino, za Twoją opinię i miłe słowa. Czekamy na kolejne spotkanie!
Natalia
11.09.2020
Usuwanie zębów mlecznych
★★★★★
Wielkie podziękowania dla wszystkich pracowników, których poznaliśmy. Szczególną wdzięczność wyrażamy Jarosławowi Michajłowiczowi i jego asystentowi. Dziecko nie rozumiało, co się stało, ale zęby wróżki zębowej były już w jej rękach. Dziękuję Ci bardzo. Powodzenie
Odpowiedź od administracji:
Dziękuję Natalio! Znowu czekamy na Ciebie i zawsze chętnie pomożemy.
Alexey Toporin
20.08.2020
Oczywiście polecam Dudko & Sons do Twoich potrzeb stomatologicznych.
★★★★★
Życie zadecydowało, że byłem u dentysty 45-50 razy w ciągu 30 lat. Był w klinikach rosyjskich, tureckich, polskich, amerykańskich i litewskich. Nosiłem aparat ortodontyczny, zakładałem implant, zakładałem korony, wypełnienia, wkłady, przeszczepy kości i wiele więcej. Nie wiem, czego nie próbowałem na liście usług dentystycznych. Ogólnie nauczyłem się już rozumieć kliniki, materiały, personel i ich usługi. Mogę śmiało powiedzieć, że klinika Dudko and Sons to jedna z najlepszych klinik na świecie. Personel jest przyjazny i profesjonalny. Pracuj z najbardziej zaawansowanymi materiałami i dostawcami. Klinika jest bardzo czysta i przyjemna. Ceny są jak najbardziej rozsądne. W Mińsku to najwłaściwsze miejsce, w którym można dokonać naprawy w przystępnej cenie. Podsumowując: oczywiście polecam Dudko and Sons do Twoich potrzeb stomatologicznych.
Odpowiedź od administracji:
Bardzo dziękuję Alexey za tak ciepłą recenzję! To dla nas bardzo ważne. Z przyjemnością pomożemy Ci, jeśli będziesz potrzebować pomocy dentystycznej w przyszłości.
Natalya
17.04.2020
Odbudowa zęba
★★★★★
Wielkie podziękowania dla Pawła Anatolijewicza Pazhlakova za osobiste podejście i profesjonalizm!
Vladimir
08.04.2020
Implantacja
Zadzwoniłem, aby dowiedzieć się o cenie, biorąc pod uwagę informacje, które dekret na stronie. W rezultacie ceny nie odpowiadają rzeczywistości, a cena nie obejmuje zabiegu chirurgicznego i urządzenia do formowania dziąseł. A nazwa „etap” najwyraźniej nie jest zrozumiała w klinice. Cena w końcu wynosi 600 rubli tylko za zakup posiadacza (podstawa). Nie odwołam się do rozwodu pieniężnego. A jeśli chodzi o kurs wymiany na ceny, od 1 kwietnia w Republice Białorusi zakaz wzrostu cen. Podsumowując, ceny nie są przejrzyste i brakuje im zaufania.
Odpowiedź od administracji:
Drogi Włodzimierzu. Nazywam się Dmitry - zarządzam informacjami zamieszczonymi na stronie. Pozwólcie mi natychmiast przeprosić za wprowadzenie was w błąd przez wasze działania. Nie zostało to zrobione celowo. W procesie uzgadniania cen zamieszczonych na stronie popełniono rażący błąd podczas przygotowywania opisu. Rzeczywiście, lista zawartych prac nie była zgodna z opublikowaną ceną. Wczoraj sprawdziliśmy wszystkie usługi implantacyjne i dostosowaliśmy je do listy manipulacji. Dziękujemy bardzo za zwrócenie naszej uwagi na to. Postaramy się nadal zapobiegać takiemu błędowi.
Ludmiła Mitsevich
28.02.2020
Implantacja zębów
★★★★★
Chcę wyrazić moją wdzięczność i głęboką wdzięczność całemu personelowi kliniki Dudko & Sons, od kierowników recepcji po asystentów. Bardzo pozytywne, uważne i przyjazne podejście na wszystkich etapach obsługi - od ostrzeżenia o przyjęciu dnia do operacji o dowolnej złożoności. Dr Mehdiyev Ruslan Salmanovich właśnie uratował moją podróż i nastrój (przyleciała w przeddzień lotu z nagle upuszczoną koroną). A chirurg Elova Jarosław Michajłowicz, który był zaangażowany w usunięcie i późniejszą implantację, był bardzo uważny na moją sytuację, zaoferował opcję oszczędzania i bardzo delikatnie i profesjonalnie wykonał operację. Po raz pierwszy udało jej się zrelaksować i jak zwykle nie doświadczyć paniki. Dziękujemy również asystentom lekarzy za ich wrażliwe podejście. Najwyraźniej jest to tutaj norma, która bardzo sprzyja kontaktowi tutaj we wszystkich kwestiach dentystycznych.
Dmitry
25.11.2019
Plomba w zebie
★★★★★
Nakładam tutaj pieczęć na przedni ząb. Lekarz zrobił wszystko w najlepszy możliwy sposób, bez bólu i innych dolegliwości. Zadowolony ze wszystkich.
Oleg Markov
04.11.2019
Klinika „Dudko i synowie”
★★★★★
Dobra i wygodna klinika w pobliżu domu, a nie biuro, a mianowicie klinika, wszystko w jednym miejscu.
Siergiej Ponczenko
02.11.2019
Протезирование зубов
★★★★★
Dziękujemy za Twoją pracę. I dla moich ocalonych zębów.
Wiktoria
23.09.2019
Instalacja aparatów ortodontycznych
★★★★★
Chcę wyrazić wdzięczność klinice Dudko i synom! Dzięki tobie mogę znów się w pełni uśmiechnąć. Dziękujemy za wyjaśnienie na pierwszym spotkaniu, w jaki sposób przebiegać będzie proces leczenia i jak często trzeba odwiedzać dentystę, aby zmieniać łuki. Dla tych, którzy mają wątpliwości, czy założyć aparat ortodontyczny, czy nie, chcę opowiedzieć swoją sprawę. Po pierwsze cieszę się, że cała instalacja zajęła tylko półtorej godziny. Nie będę się ukrywał, procedura nie była najmilsza, ale wynik jest tego wart. Miałem zainstalowane metalowe klamry, które wymagały podnoszenia łuków i odwiedzania dentysty ortodonta raz w miesiącu - półtora. Leczenie moich zębów rozpoczęło się w czerwcu 2018 r., A już w sierpniu 2019 r. Usunięto aparaty ortodontyczne i zainstalowano ustalacz. Ogólnie przeszedłem aparaty ortodontyczne przez prawie rok i trzy miesiące, ale wynik był już widoczny w pierwszych miesiącach. Jeśli chodzi o ograniczenia, praktycznie ich nie było. Tyle, że na początku nie było w zwyczaju czuć czegoś na zębach. To bardzo miłe, że w klinice wszyscy zwracali uwagę na moje leczenie, od administratorów po lekarzy. To bardzo przyjemne, że administracja kliniki przypomina odbiór. Lekarze odpowiadali na wszystkie moje prawdopodobnie głupie pytania i byli bardzo cierpliwi i uprzejmi. Jeszcze raz dziękuję klinice za moje proste zęby!
Martina Sauer
20.09.2019
Implantacja zębów
★★★★★
Chcę wyrazić wdzięczność pracownikom kliniki „Dudko i Synowie” za ich wrażliwe podejście do pacjentów. Chciałbym również podziękować chirurgowi stomatologicznemu Elovyowi Yaroslavowi za profesjonalizm i wysokiej jakości instalację implantu. Dziękuję bardzo administracji centrum za zorganizowanie mojego pobytu na Białorusi.
Anna P.
01.04.2019
Lekarz wykonał świetną robotę.
★★★★★
Odrestaurowano prawie całe uzębienie. 6 zębów z rzędu. Lekarz wykonał świetną robotę. Nie mogę odróżnić od prawdziwych. Jak bardzo się cieszę, że możesz zapomnieć o protezie i nie krępuj się uśmiechać). Dziękuję!!!
Odpowiedź od administracji:
Bardzo dziękuję za opinie, Anno! Zawsze chętnie Ci pomożemy.
Antonina P.
01.04.2019
Protetyka stomatologiczna
★★★★★
Bardzo fajne rzeczy, cieszę się, że go wybrałem. Oczywiście nie bez pomocy lekarza. Wykonane szybko, dokładnie w rozmiarze. Przeprowadzono dodatkowe prace: higiena jamy ustnej, leczono sąsiednie zęby, wymieniono protezę. Nie jest odczuwalny w ustach, można go łatwo usunąć. Bardzo podobne.
Arkady
01.04.2019
Przez bardzo długi czas szukałem kliniki, w wyniku czego przybyłem do Dudko i moich synów za radą przyjaciół.
★★★★★
Po nieudanej ekstrakcji zęba kość zaczęła „zwisać”, ponieważ nie zastąpiła natychmiast zęba. Musiałem skorzystać z tej techniki. To było bardzo przerażające, czytałem wiele negatywnych recenzji, że w przypadku zaniedbania lekarza konsekwencje będą katastrofalne. Przez bardzo długi czas szukałem kliniki, w wyniku czego przybyłem do Dudko i moich synów za radą przyjaciół. Nie żałowałem, lekarze tutaj są naprawdę profesjonalistami. Poprawiono sytuację, zainstalowano implant. podziękować
Maria Petrovna Berestova
01.04.2019
Protetyka stomatologiczna
★★★★★
Długo wątpiłem w zastosowanie tego szczególnego rodzaju protetyki. Przeczytałem wiele informacji w Internecie, ale zdecydowałem się na konsultację z profesjonalistą. Lekarz kliniki szczegółowo opisał zalety, wady, wszystko jest bardzo uczciwe i otwarte. Postanowiłem jednak zainstalować zapięcie. Noszę go od prawie miesiąca i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Zrobili to wyraźnie według odlewów, zapięcia nie ocierają się, nie ranią. Proteza prawie nie jest odczuwana w jamie ustnej. Tak i zrobił to bardzo szybko. Sam materiał jest przyjemny. Bardzo się cieszę, że tu przybyłem.
Aleksiej
01.04.2019
Pierwsza wizyta przekonała nas, że nie myliliśmy się z wyborem.
★★★★★
Całkiem przypadkowo natknąłem się na stronę internetową kliniki w Internecie. Przeczytaj recenzje i postanowiłem się z nimi skontaktować. Pierwsza wizyta przekonała nas, że nie myliliśmy się z wyborem. Kompetentne porady ekspertów, bardzo wygodna atmosfera, a lokalizacja jest doskonała. Przed wszczepieniem przeprowadzono małe dodatkowe badanie, wykonano CT. Wykonano implantację dwóch zębów do żucia. Sama instalacja instalacji zajęła około półtorej godziny. Potem właśnie zainstalowali koronę. Lekarz działał idealnie, sztucznych zębów nie można odróżnić od prawdziwych. Brawo. Dzięki za pracę
Artem
29.03.2019
Moja żona doradzała tej klinice.
★★★★★
Po uderzeniu pojawił się silny ból, po którym pojawiło się lekkie wybrzuszenie. Myślałem, że ząb się złamał, ale nastąpiła egzostoza. Moja żona doradzała tej klinice. Przyszedłem na konsultację, natychmiast wysłano mnie na zdjęcie i do chirurga. Do wieczora problem został już wyeliminowany) Bardzo dziękuję za twoją szybkość.
Karina
29.03.2019
Dziękuję bardzo za cierpliwość i profesjonalizm.
★★★★★
Przeszedłem procedurę przed implantacją, było to bardzo przerażające, ale lekarz wykonał robotę doskonale) Dziękuję bardzo za cierpliwość i profesjonalizm.
Alina Nikołajewna
29.03.2019
Bardzo podobało mi się podejście do klienta, cierpliwe, uważne.
★★★★★
Zrobiliśmy protezę ruchomą dla mojej babci. Bardzo podobało mi się podejście do klienta, cierpliwe, uważne. Okazało się, że jest tańszy i szybszy niż w innych klinikach. Kilka razy przychodzili przymierzyć, wszystko poszło idealnie.
Arsen
29.03.2019
Szybka realizacja, strzelanie w wysokiej jakości. Wysłał wynik przez Internet. podziękować
★★★★★
Szybka realizacja, strzelanie w wysokiej jakości. Wysłał wynik przez Internet. podziękować
Maksym Aleksandrowicz
15.03.2019
Szybka i bezproblemowa pielęgnacja i zużycie
★★★★★
Nie tak dawno korzystałem z usług centrum dentystycznego i chcę podziękować specjalistom. Proteza wyszła bardzo naturalna, lekka, wygodna. Nie ma problemów z odejściem lub noszeniem. Zrobili to szybko, było kilka okuć, dlatego też nie było problemów z rozmiarem.
Tatiana
12.11.2018
Zabieg dentystyczny
★★★★★
Długo mieszkam w Kalifornii ... 40-letnia Tatiana ... Tego lata było w Mińsku. Chciałem odwiedzić lekarzy, ponieważ w Kalifornii jest bardzo drogi, a nawet ubezpieczenie nie obejmuje wszystkiego. Musisz więc również umówić się na spotkanie, które gdzieś zajmie, od 1 miesiąca do 6 miesięcy! Zostały mi tylko dwa tygodnie, a jedna z moich krewnych, Svetlana M., która sama jest lekarzem, poradziła mi, abym skontaktował się z Centrum Stomatologicznym Dudko & Sons. Poleciła mi Grishuk Valery Vasilievna, ponieważ ona i jej dzieci od dawna są z powodzeniem podawane. Wielu moich przyjaciół, ludzi odnoszących sukcesy, nie mogło jednoznacznie doradzić mi dobrego specjalisty w Mińsku oraz zagwarantować dobrą jakość i obsługę oraz przystępne ceny. (Chociaż dla mnie, w porównaniu z Kalifornią, było tak samo)) LOL ..) (Cóż, nie wszyscy będą jeszcze mogli mnie obsłużyć, szczerze mówiąc :-)) LOL Odwiedziłem to centrum tylko kilka razy i byłem bardzo zadowolony z stosunku jakości do ceny! Otrzymałem zniżkę na pierwszą wizytę i zniżkę na urodziny za trzy dni! :-). Co było bardzo niesamowite i miłe! :-) Byłem bardzo zadowolony z tej sprzyjającej atmosfery w klinice, czystości, nie przepełnionej linią poradziecką)) LoL W rezultacie byłem bardzo zadowolony! (Mam coś do porównania wcześniej, zarówno w Mińsku, jak i Kalifornii!) Nie mogę uogólnić wszystkich lekarzy specjalistów tej kliniki, ale mogę całkiem polecić Walerego Wasilijewny Grishuk! Ta skromna, młoda kobieta, która w mojej krótkiej rozmowie (tylko dwie wizyty), ale zgodnie z moimi głębokimi uczuciami i doświadczeniem z innymi dentystami (ponad 20 lat), Valeria Vasilievna jest dentystą, który - na swoim miejsce! " - Uważny, spokojny, wykształcony, kompetentny (zaawansowany) w swoim kierunku, skrupulatny ((nie rozdziera i nie chichocze ... jak wielu innych lekarzy) ... Dziękuję za twoją pracę! Dalszy dobrobyt i rozwój do centrum „Dudko i Synowie” i wszystkich twoich kolegów!) Niech Bóg cię błogosławi!
Karina M.
18.10.2018
Higiena zawodowa
★★★★★
Staram się prowadzić zdrowie zawodowe raz w roku. W ostatnich latach chodzę do centrum „Dudko i synowie”. Czysto, sprzęt jest bardzo dobry. Procedura jest bezbolesna. Personel jest uprzejmy i uprzejmy, co obecnie jest niezwykle rzadkie. Bardzo polecam tę klinikę.
Alina
18.07.2018
Montaż fornirów
★★★★★
Zainstalowane forniry. trzymaj się dobrze i wyglądaj jak prawdziwe zęby. Bardzo mi się wszystko podobało - atmosfera, życzliwość lekarzy i reszty personelu. Zdecydowanie skontaktuję się tylko z tą kliniką.
Irina
28.03.2018
Wybielanie zębów
★★★★★
Ostatnio chciałem wypróbować system Beyond Polus. Postanowiłem przeprowadzić tę procedurę w klinice „Dudko i synowie”. Na początku byłem sceptyczny wobec tego rodzaju wybielania, więc nie liczyłem na specjalny wynik. Ale naprawdę go lubiłem. Zęby, choć nie stały się śnieżnobiałe, stały się znacznie lepsze niż były. Nie widziałem żadnych skutków ubocznych, w postaci pojawienia się wrażliwości zębów lub ciemnych plam. Chciałbym bardzo podziękować pracownikom za ich profesjonalne podejście.
Karina R.
22.03.2018
Przeszedł procedurę jako środek zapobiegawczy
★★★★★
Przeszedł procedurę jako środek zapobiegawczy. Poradził mi dentysta, ponieważ nie różnię się silną emalią) Kilka sesji i nawet zacząłem zauważać różnicę, głównie zewnętrzną. Kolor stał się równy, przestały „świecić”. Wielkie dzięki dla doktora.
Leonid Nikołajewicz
21.03.2018
Lekarz był doświadczony i robił wszystko dobrze, za co chcę mu wyrazić swoją wdzięczność.
★★★★★
Operacja została przełożona tydzień temu, prawie wszystko już minęło, teraz czekam, aż dziąsło całkowicie się zagoi. Zabieg trwał około godziny, pod koniec zacząłem odczuwać ból, więc wykonali kolejne znieczulenie. Wrażenia z pewnością nie są najprzyjemniejsze, ale całkiem znośne. Potem pojawił się obrzęk i zasinienie, które zostało wcześniej ostrzeżone. Piłem antybiotyki, wszystko poszło dość szybko. Lekarz był doświadczony i robił wszystko dobrze, za co chcę mu wyrazić swoją wdzięczność.
Angelina K.
21.03.2018
Miejscowe znieczulenie wykonano tuż przed zabiegiem, więc nie zaszkodziło wcale.
★★★★★
Poszedłem do kliniki Dudko & Sons w celu implantacji zęba, ale najpierw musiałem założyć urządzenie do formowania gumy. Oczywiście było to bardzo przerażające, ale na próżno się bałam. Operacja nie trwała długo. Miejscowe znieczulenie wykonano tuż przed zabiegiem, więc nie zaszkodziło wcale. Zainstalowany shaper, zszyty. W centrum bardzo podobały mi się czyste, schludne, wygodne krzesła, uprzejmy personel.
Cyryl
20.03.2018
Podziękowania dla personelu za taki profesjonalizm.
★★★★★
Procedura cięcia wędzidełka języka została wykonana przez dziecko (6 lat), ale płakał i bał się. Ale doktor Loiko jest bardzo przyjazny, mówił i jego syn się uspokoił. Zrobili wszystko w kilka sekund, nawet się tego nie spodziewali. Podziękowania dla personelu za taki profesjonalizm.
Lavrova Marina
20.03.2018
Cierpiałem przez długi czas z torbielą na zębie, doradzono mi skontaktowanie się z tą kliniką
★★★★★
Cierpiałem przez długi czas z torbielą na zębie, poradzili mi, żebym poszedł do tej kliniki. I zrobili wszystko bardzo szybko i dokładnie. Chociaż wcześniej bardzo się bała. Centrum jest bardzo dobre, podobało mi się wszystko i wygodna atmosfera oraz uprzejmy i uprzejmy personel.
Ekaterina Ermolaeva
20.03.2018
Poradzę tę klinikę moim znajomym.
★★★★★
Kiedy poszła usunąć ząb mądrości, strasznie się bała, ale doktor Loyko uspokoił mnie, znieczulił i zrobił wszystko szybko i dokładnie, za co wielu mu dziękuje. Poradzę tę klinikę moim znajomym.
Sheleva Katya
01.02.2018
Bardzo mi się wszystko podobało, przywróciłem przednie zęby
★★★★★
Bardzo mi się wszystko podobało, przywróciłem przednie zęby, usunąłem lukę. Teraz mój uśmiech stał się piękny. Wszyscy pracownicy są uprzejmi i uprzejmi. Widać, że ludzie są na swoim miejscu.
Olga Kuchera
20.01.2018
Chodzę tylko do tej kliniki.
★★★★★
Co sześć miesięcy wykonuję uszczelnianie szczelin. Chodzę tylko do tej kliniki. Po pierwsze, znajduje się w centrum, co jest bardzo wygodne. Po drugie, pracują tam bardzo doświadczeni lekarze. Sam idę tam i prowadzę całą rodzinę.
Veronika Zhalova
28.12.2017
Higiena zawodowa
★★★★★
Od trzech lat wykonuję profesjonalne szczotkowanie zębów u V. Grishuka. Lubię, jak robi wszystko, po tym jak jej zęby pozostają czyste przez długi czas. Nie poszedłem do innego lekarza, wróciłem do niej. Polecić!
Elena K.
24.12.2017
W rezultacie zdecydowała się na klinikę Dudko & Sons i nie przegrała.
★★★★★
Doprowadziła ząb do takiego stanu, że konieczna była implantacja. Długo wybrałem klinikę, czytałem recenzje i pytałem znajomych. W rezultacie zdecydowała się na klinikę Dudko & Sons i nie przegrała. Nie tylko dostałem dobrą konsultację, ale cały proces implantacji zęba był mniej bolesny, niż się spodziewałem. Początkowo nowy ząb nie powodował dużego dyskomfortu, ale wkrótce stał się podobny do mojego. Dzięki lekarzom za wykonaną pracę.
Olga
20.12.2017
Idę do kliniki, żeby sprawdzić zęby i zrobić wrażenie
★★★★★
Wolę wybielać zęby w domu, w komfortowym otoczeniu. Idę do kliniki, żeby sprawdzić zęby i zrobić wrażenie na szczęce, która jest następnie wypełniona żelem, dzięki czemu zęby są bielone znacznie lepiej, dokładnie w kształcie zębów.
Olga
12.12.2017
Dostałem się przypadkowo, za radą przyjaciół. Ale byłem bardzo zadowolony.
★★★★★
Dostałem się przypadkowo, za radą przyjaciół. Ale byłem bardzo zadowolony. Nikt nie ustawił dla mnie pieczęci tak starannie. Wielkie dzięki dla personelu. Polecić.
Julia Karlova
11.11.2017
Około trzech lat okresowo wybielają zęby w klinice Dudko i synowie
★★★★★
Przez około trzy lata okresowo wybielam zęby w klinice Dudko i synach i za każdym razem jestem bardzo zadowolony z wyników, które trwają długo. Używam wybielaczy biurowych. Ze wszystkich technik najbardziej mi się podobało. Lubię lekarzy tego centrum, specjalistów w swojej dziedzinie, nie tylko dobrze wykonują swoją pracę, ale także udzielają właściwych porad.
Zhanna Rueeva
21.09.2017
Czy wybielanie. Rezultat jest niesamowity!
★★★★★
Czy wybielanie. Rezultat jest niesamowity! Nie spodziewałem się, że stanę się biało-biały, ponieważ wybieliłem zęby więcej niż jeden raz i znam wszystkie niuanse). Moje zęby zostały wybielone w 2 tonach (biorąc pod uwagę fakt, że początkowo były dość lekkie (A1), lekarz ostrzegł, że jasne zęby wybielają się mocniej). Ale wszystko poszło dobrze i teraz jestem właścicielem uśmiechu z Hollywood. Chcę wyrazić wdzięczność za tego Kuten T.G.
Olga Stolnova
15.09.2017
Protetyka stomatologiczna
★★★★★
Włożyłem mamie protezę do kliniki. Na początku przyszli tylko na konsultację, nie mogli zdecydować o rodzaju protetyki. Świadomość lekarza w tej sprawie, kompetencje zostały po prostu uderzone. Szybko sprawdził i natychmiast zaczął oferować opcje. Zapięcie wydawało nam się najwygodniejsze i wszędzie jest wiele pozytywnych recenzji na ten temat. Kilka razy musiałem przychodzić do okucia, ale sztuczne zęby stały jak tubylec. Wybrali model nylonowy, bardziej miękki. Prawie niewidoczny w ustach. Jeśli chodzi o wygodę, nie powstają też żadne pytania. Lekki, wygodny, prawie nie wyczuwalny.
Elena Akuneva
15.08.2017
Stomatologia dziecięca
★★★★★
Pojechaliśmy do wielu miejsc, ale kiedy umówiliśmy się na wizytę w tej klinice, dziecko powiedziało, że nie pójdzie gdzie indziej, relacje lekarz-pacjent są na najwyższym poziomie, syn czuł się jak w domu, nie bał się i teraz z przyjemnością idzie na przyjęcie. Dzięki lekarzom za takie podejście do małych pacjentów.
Konstantin
14.08.2017
Przyjęte natychmiast, pomimo dnia wolnego.
★★★★★
Przyszedł z ostrym bólem. Przyjęte natychmiast, pomimo dnia wolnego. Znieczulony. Udało im się dość szybko: chyba nie siedziałem w fotelu przez godzinę. Tutaj, doskonałe podejście do pacjentów, lekarz pracował w dobrej wierze.
Masza
01.08.2017
Montaż fornirów
★★★★★
Z czasem zaczęła zauważać, że na dwóch przednich zębach pojawiły się odłamki. Zwróciłem się do prywatnej kliniki po poradę, co można zrobić. Zasugerowali instalację płyt, fornirów. Okazało się bardzo pięknie. Cała procedura wraz ze szczotkowaniem zębów trwała około półtorej godziny. Teraz możesz się uśmiechać bez wahania. Wielkie dzięki dla doktora.
Lenkov Andrey
18.07.2017
Pilnie potrzebuję tomografii komputerowej; Zadzwoniłem do Dudko i Synów.
★★★★★
Pilnie potrzebowałem tomografii komputerowej; zadzwoniłem do Dudko i moich synów. Okazało się, że czas wolny, przyjechał gotowy. Jakość obrazu jest doskonała.
Arina Aleksiejewna
17.07.2017
Protetyka stomatologiczna
★★★★★
Z powodu wieku jeden z zębów do żucia zaczął gnić. Przyszedłem na przyjęcie, poradzili mi, abym założył koronę. Ząb prawie nie został dotknięty, lekko osłabiony. Wykonali zadziwiająco realistyczną kopię. Oglądanie jest drogie. Nawiasem mówiąc, bardzo szybko. Czekałem mniej niż tydzień. Stosunek do klientów na najwyższym poziomie. Wszystko, od administratora przy wejściu do pielęgniarek, jest bardzo uprzejmy i pomocny. Oczywiście przyszłość stomatologii leży w takich prywatnych klinikach. Dziękuję bardzo.